Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK V NÁDHERNOM PROSTREDÍ VO VALČI - LYŽIARSKE STREDISKO SNOWLAND

Ulica: Valča
Obec: Valča
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame veľký stavebný pozemok v krásnom prostredí vo Valči, v blízkosti lyžiarskeho strediska Snowland. Pozemok disponuje   celkovou rozlohou 1021m2.

Rozmer:  15m × 69m

Pozemok je určený na rekreačné účely, môžete tu postaviť chatu, hotel či penzión. 

Pozemok sa nachádza priamo pri hlavnej ceste  smerom  k lyžiarskemu stredisku, vzdialený je približne 2 km od strediska Snowland. 

K pozemku vedie asfaltová cesta , priamo v nej je umiestnená prípojka elektriny a kanalizácia.

Vodu treba riešiť studňou. 

Pozemok je rovinatý, slnečný ,obklopený prírodou. 

UPI Vám zašleme na vyžiadanie.

Obec Valča sa nachádza 12 km od mesta Martin, disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, je tu obchod, škola, škôlka, reštaurácie a lyžiarske stredisko Snowland a celoročnou prevádzkou.

Okolie ponúka množstvo možností na voľnočasové aktivity. V zime lyžovanie, korčuľovanie na vonkajšej ľadovej ploche. 

V lete YETILAND, korčuľovanie okolo jazera ,tenisové ihrisko, futbalové ihrisko, beach volejbalové ihriská. Turistika....


Cena zahŕňa kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.
Ak by ste radi získali viac informácií, kontaktujte nás na tel.č. : 0905 796 171, 0902 222 212, prípadne e-mailom na adrese: gramblickova@accentreal.sk, kratka@accentreal.sk. Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1021 m2
Plocha pozemku:
1021 m2
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Miroslava Grambličková

Miroslava Grambličková

realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti