Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VÝNIMOČNÝ 3-IZBOVÝ BYT S 2 KÚPEĽŇAMI A BALKÓNOM V ÚPLNOM CENTRE MESTA - CITY GATE LAURINSKÁ

Interné ID: Gorkého
Ulica: Gorkého
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
449 000 €

Popis nehnuteľnosti

ACCENT REAL exkluzívne ponúka na predaj nadštandardný 3-izbový tehlový byt (novostavba) v historickom centre Bratislavy, na hranici pešej zóny. Ak hľadáte komfortné a elegantné bývanie v srdci mesta, tento byt určite splní všetky Vaše predstavy.
Nachádza sa v historickej budove medzi Laurinskou, Gorkého a Námestím SNP. 

Veľkou výhodou je predovšetkým lukratívna poloha, umožňujúca pohodlný príjazd autom smerom z Gorkého ulice a zároveň z druhej strany budovy viete cez luxusnú pasáž vyjsť priamo doprostred pešej zóny.  

Funkcionalistická stavba, ktorá je národnou kultúrnou pamiatkou, v súčasnosti po rozsiahlej a dômyselnej rekonštrukcii citlivo spájajúcej staré a nové architektonické prvky, slúži ako polyfunkčná budova CITY GATE s modernými nadštandardnými bytmi, fascinujúcou obchodnou pasážou susediacou s divadlom P.O. Hviezdoslava, s luxusnými prevádzkami, obchodmi, kaviarničkami. Súčasťou objektu je aj fitness centrum a rozsiahle wellness centrum.

Exkluzívny komplex je 24 hodín denne chránený bezpečnostnou službou a bezpečnostným systémom. Komplex je vybavený niekoľkými modernými výťahmi. Veľkorysé vstupné priestory s mramorovými obkladmi a dlažbami pôsobia na návštevníkov mimoriadne luxusným a veľkolepým dojmom, prémiové bývanie spĺňa vysoké nároky na komfort a bezpečnosť.

Elegantný 3-izbový byt sa nachádza na 4. poschodí, celková úžitková plocha je 90m2, vrátane plochy  balkóna, orientovaného do pokojnej časti vnútrobloku so zeleňou, prístupnou všetkým majiteľom bytov.
Veľkou výhodou bytu sú dve samostatné kúpeľne, jedna s vaňou a jedna so sprchovým kútom. Súčasťou väčšej kúpeľne s vaňou je aj toaleta a bidet, v menšej kúpeľni s priamym vstupom zo spálne sa nachádza sprchový kút. Druhá toaleta je samostatná.

Kúrenie možno regulovať v každej miestnosti, komfort počas horúcich letných dní zaistí klimatizácia. Byt je vybavený kvalitnými drevenými oknami so žalúziami, v izbách sú plávajúce podlahy, dlažby a obklady v kúpeľniach v neutrálnych svetlých farbách. Interiér pôsobí veľmi čistým a svetlým dojmom, prevažujúcou farbou je biela.

Dispozícia bytu s priestrannou vstupnou chodbou, otvorenou obývacou izbou prepojenou s kuchynskou a jedálenskou časťou a s dvoma nepriechodnými, priestrannými izbami spĺňa nároky na praktickosť a absolútnu využiteľnosť priestoru. Pred objektom sú vyhradené parkovacie miesta pre obyvateľov domu, v prípade záujmu je možnosť prenájmu parkovacieho miesta.

Základné parametre (zhrnutie)
- celková úžitková plocha: 91m2 (balkón 3m2)
- 4 poschodie zo 6, výhľad na Gorkého ulicu a Námestie SNP, z druhej strany výhľad do vnútrobloku so zeleňou
- 3 priestranné svetlé izby
- kompletne zariadená kuchyňa vybavená kvalitnými spotrebičmi
- 2 kúpeľne, vaňa aj sprchový kút, 2 toalety
- kvalitné dlažby a značková sanita
- plávajúce podlahy v izbách
- vlastný kotol - radiátory štandardné aj zabudované v podlahe
- možnosť nastavenia teploty termostatom v každej miestnosti
- klimatizácia
- videovrátnik
- orientácia bytu na dve svetové strany - obývacia izba a spálňa na JV (Gorkého ulica), ďalšie dve spálne na SZ (uzavretý vnútroblok so
zeleňou)
- kvalitné drevené okná, luxusné drevené parapety, vonkajšie elektrické žalúzie
- technická miestnosť
- samostatný šatník, priestranné rolldorové skrine vo vstupnej chodbe aj v spálni
- vyhradené parkovacie miesta pre obyvateľov priamo pred komplexom
- fitness centrum a wellness priamo v dome
- obchodná pasáž s kaviarňou súčasťou komplexu
- 24h denne strážna služba, recepcia

Cena bytu je 449 000,- Eur. Dohoda možná.

 Byt je voľný ihneď. 

Pozrite si aj krátku videoobhliadku: http://www.youtube.com/watch?v=LJ3EV7wMLu0

Lokalita:
Poloha komplexu CITY GATE poskytuje svojim obyvateľom bohaté možnosti kultúrneho a spoločenského vyžitia. Kedykoľvek môžete len tak vybehnúť a posedieť si v niektorej z množstva štýlových kaviarní skrytých v uličkách starého mesta, či vychutnať si jedlo vo vychytených reštauráciách na Hviezdoslavovo námestí. Pasáž CITY GATE priamo susedí s Divadlom P.O. Hviezdoslava, kultúru máte na dosah priam v papučiach:). Pešia dostupnosť kamkoľvek je obrovskou výhodou. Lokalita samozrejme poskytuje nadštandardnú občiansku vybavenosť, množstvo obchodov, služieb, reštaurácií, neďaleko je Billa, Lidl, Tesco. Zastávka električiek je v bezprostrednej blízkosti.

Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi s Vami kedykoľvek dohodneme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : 0902 222 212, prípadne e-mailom na adrese: kratka@accentreal.sk. Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Tešíme sa na Vás !

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
91 m2
Podlahová plocha:
91 m2
Stav:
novostavba
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Celková plocha:
95 m2
Plocha balkóna:
3 m2
Počet balkónov:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Dana Krátka

Mgr. Dana Krátka

realitný maklér, managing director

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti